Банер на Витали Мед център за красота и здраве

Витали Мед център за красота и здраве

гр. София, Център, ул. Лайош Кошут 55-57

Пакет 4 процедури Неинвазивна хидра мезотерапия

Тази услуга е без график

Пакет 4 процедури Неинвазивна хидра мезотерапия
След закупуване се свържете директно с Витали Мед център за красота и здраве, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Подобрява плътността и качеството на кожата. Регулира фибрилогенезата с фрагментирани пептидни съставки. Стимулира производството на колаген и еластин. 
Последователност на процедурата в 12 стъпки:
1. Обстойна диагностика на типа, вида и състоянието на кожата.
2. Нежно почистване/дегримиране с тоалетно мляко като коприна или почистваща измивна пяна, според типа кожа.
3. Тониране като коприна, управляващо PH на кожата. Тонизиращ и почистващ комплекс, отстраняващ в дълбочина и микро-замърсяванията. Не дразни очите. Фин и ефективен, без съдържание на алкохол.
4. Дълбоко почистване и екстракция чрез иновативна система водно дермабразио (аква пилинг)/хидрафейшъл с хромо терапия: без зачервявания, без болка или нужда от възстановяване. Комбинация от ексфолиация (без абразивни частици) и контролиран вакуум. Уникалната технология "Вортекс": Изсмуква напълно безболезнено замърсяванията от пората и тя остава чиста, премахва мъртвите клетки. Подхранва кожата. Нормализира процеса на кръвообращение. Насърчава обновяването на клетките. Предотвратява появата на акне. Изглажда фините бръчки. Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина. Абсолютно безопасна и без странични ефекти. Изравнява тена, свива порите, изглажда кожата. Моментално въздейства и е напълно препоръчителна за: чувствителна кожа, загрубяла кожа и белези, пигментни петна, мимически бръчки, акне и белези от акне, разширени пори, увисване на кожата.
Какво представлява хромотерапията? Това е медицинска терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и върху самочувствието на човек. Още от най-дълбока древност е известно, че цветовете са способни да въздействат върху здравословното и емоционалното състояние на хората. Проучвания, направени през последните години, обобщават, че цветовете могат да помогнат при лечението на язва, неврологични проблеми, безсъние и много други.
5. Прилагане на подготвящ епидермиса кожен активатор: полиращ и омекотяващ комедоните, подготвящ порите. Съдържа AHA, BHA, млечна и лимонена киселина. Улеснява пенетрацията и абсорбцията. Подпомага почистването на порите. Пречиства и просветлява тена на кожата. Процедурата се извършва с високоефективна ултразвукова шпатула (фриматор) от най-ново поколение - отстранява старателно мъртвия епидермис, повърхностните петна, бактериите, токсините, остатъците от козметични продукти. Стимулира естественото обновяване на клетките, изсветлява кожата и я подготвя за следващи процедури. Лифтинг ефект. Подобрява бариерната функция, като подпомага абсорбцията и клетъчното дишане, регенерира и производството на колаген.
6. Фито био терапия - скинбустер за интензивна биоревитализация. Стимулира мощно колагена и еластина.
7. Маска с имуностабилизиращ ефект. Регулира естествената хидратация. Възстановява водния баланс като депо. Био идентичен комплекс с хиалуронова киселина.
8. Прилагане на козметичен дрон за интелигентна доставка на анти-ейдж активни съставки. Мощно антиоксидантно въздействие.
9. Нежно финализиране със специално разработена технология, която временно блокира активността на молекулите на дразненето. Кожата е напълно хидратирана, успокоена, освежена, укрепена, изгладена и стегната.
10. Поставяне на фотозащитен крем с UVA/UVB SPF 50 ново поколение филтри плюс физичен филтър с противобръчков и анти-ейдж ефект. Клинично тестван. С лека текстура. Не запушва порите, некомедогенен. Предпазва ДНК на клетката от UV увреждане. Не оставя бели следи. Не нарушава клетъчния метаболизъм.
11. Комплимент - авторски масаж на лице, шия, деколте и ръце.
12. Индивидуална програма за домашна грижа.
Препоръка: За постигане на максимален ефект е нужно да се правят редовни посещения веднъж седмично. Постоянство и високи удовлетворяващи резултати.

204.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.