Банер на Витали Мед център за красота и здраве

Витали Мед център за красота и здраве

гр. София, Център, ул. Лайош Кошут 55-57

Пакет 4 процедури Троен Фито карбокси-кислороден пилинг

Тази услуга е без график

Пакет 4 процедури Троен Фито карбокси-кислороден пилинг
След закупуване се свържете директно с Витали Мед център за красота и здраве, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Последователност на процедурата в 12 стъпки:
1. Обстойна диагностика на типа, вида и състоянието на кожата.
2. Нежно почистване, дегримиране с тоалетно мляко като коприна или почистваща измивна пяна, според типа кожа. 
3. Тониране като коприна, управляващо PH на кожата. Тонизиращ и почистващ комплекс, отстраняващ в дълбочина и микрозамърсяванията. Не дразни очите. Фин и ефективен, без съдържание на алкохол. 
4. Дълбоко почистване и екстракция чрез иновативна система водно дермабразио (аква пилинг)/хидрафейшъл с хромо терапия: без зачервявания, без болка или нужда от възстановяване. Комбинация от ексфолиация (без абразивни частици) и контролиран вакуум. Уникалната технология "Вортекс": Изсмуква напълно безболезнено замърсяванията от пората и тя остава чиста, премахва мъртвите клетки. Подхранва кожата. Нормализира процеса на кръвообращение. Насърчава обновяването на клетките. Предотвратява появата на акне. Изглажда фините бръчки. Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина. Абсолютно безопасна и без странични ефекти. Изравнява тена, свива порите, изглажда кожата. Моментално въздейства и е напълно препоръчителна за: чувствителна кожа, загрубяла кожа и белези, пигментни петна, мимически бръчки, акне и белези от акне, разширени пори, увисване на кожата.
Какво представлява хромотерапията? Това е медицинска терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и върху самочувствието на човек. Още от най-дълбока древност е известно, че цветовете са способни да въздействат върху здравословното и емоционалното състояние на хората. Проучвания, направени през последните години, обобщават, че цветовете могат да помогнат при лечението на язва, неврологични проблеми, безсъние и много други.
5. Първи пилинг на фруктова основа: подготвя епидермиса, полира и омекотява комедоните, подготвя порите. Съдържа AHA, BHA, млечна и лимонена киселина. Улеснява пенетрацията и абсорбцията. Подпомага почистването на порите. Пречиства и просветлява тена на кожата. Подобрява бариерната функция, като подпомага абсорбцията и клетъчното дишане, регенерира и производството на колаген.
6. Втори пилинг на Фито био основа с противовъзпалителен ефект: прилагат се фито органични киселини, алфа кето киселини (пирулинова кето киселина и органични киселини).
7. Трети пилинг - карбокси основа: съчетание на ензими, пептиди, фруктови киселини плюс въглерод за видим ефект и повишена абсорбция. Това е иновативна технология - карбокси тенсор. Доставя молекули СО2 в кожата, като при самия контакт с нея активните мускули се освобождават. Съдържа биологично активен трипептид, който засилва естествения процес на излющване на повърхностните мъртви клетки, като така се стимулира производството на протеини, колаген и еластин, чрез който кожата претърпява един напълно обновителен, ревитализиращ ефект. Тя  моментално придобива сияен тен, хидратиран, гладък вид. Процедурата се извършва с високоефективна ултразвукова шпатула (фриматор) от най-ново поколение - отстранява старателно мъртвия епидермис, повърхностните петна, бактериите, токсините, остатъците от козметични продукти. Стимулира естественото обновяване на клетките, изсветлява кожата и я подготвя за следващи процедури. Има лифтинг ефект.
8. Ревитализиране с хиалурон. Био идентичен хидратиращ комплекс. Терапия със сребро - дълбоко хидратираща и с анти-ейдж ефект. С висока концентрация на био идентичен морски колаген. С реструктуриращи и овлажняващи свойства. С високо съдържание на хиалурон.
9. Нежно финализиране със специално разработена технология, която временно блокира активността на молекулите на дразненето. Кожата е напълно хидратирана, успокоена, освежена, укрепена, изгладена и стегната.
10. Поставяне на фотозащитен крем с UVA/UVB SPF 50 ново поколение филтри плюс физичен филтър с противобръчков и анти-ейдж ефект. Клинично тестван. С лека текстура. Не запушва порите, некомедогенен. Предпазва ДНК на клетката от UV увреждане. Не оставя бели следи. Не нарушава клетъчния метаболизъм.
11. Комплимент - авторски масаж на лице, шия, деколте и ръце.
12. Индивидуална програма за домашна грижа.
Препоръка: За постигане на максимален ефект е нужно да се правят редовни посещения веднъж седмично. Постоянство и високи удовлетворяващи резултати.

204.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.