Банер на Витали Мед център за красота и здраве

Витали Мед център за красота и здраве

гр. София, Център, ул. Лайош Кошут 55-57

Пакет 4 процедури Vmax HIFU за дълбок лифтинг и стягане тяло

Тази услуга е без график

Пакет 4 процедури Vmax HIFU за дълбок лифтинг, стягане и извайване на тялото
След закупуване се свържете директно с Витали Мед център за красота и здраве, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Високо ефективна анти-целулитна технология за топене на излишните мастни натрупвания. Третира както повърхностния слой на дермиса, така и SMAS слоя. Има висока пикова мощност, която съкращава времето за процедура, както и висока удовлетвореност на пациентите. Процедурата е по-прецизна, поради точно фокусирана технология. Предизвиква активирането на подкожния колаген, ефективно увеличава ефекта от стягане. Кратко време на терапия: около 30 минути на една процедура. Свива SMAS слоя: ремоделира колагена, свива колагеновите фибри. Не е необходимо време за възстановяване: през първите няколко часа кожата има зачервяване, което след това изчезва. Траен резултат настъпва от втория до деветия месец след терапията, като максимално ефектът може да трае 2-3 години.
Предимства:
- неинвазивна техника в замяна на традиционния хирургичен лифтинг;
- стяга отпуснатата кожа и подобрява други признаци на стареене;
- неинвазивен метод, без инжекции и време за възстановяване;
- подходящ за всяка възраст, за жени и мъже;
- пълният ефект ще се появи след 2-3 месеца.
Предлагаме и комплимент - авторски масаж на лице, шия, деколте и ръце, както и индивидуална програма за домашна грижа.
Препоръка: За постигане на максимален ефект е нужно да се правят редовни посещения веднъж седмично. Постоянство и високи удовлетворяващи резултати.

204.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.