Банер на Здравен център Дар

Здравен център Дар

гр. София, Център, ул. д-р Георги Вълкович 6

Индивидуално обучение по Танцът на спиралата

Тази услуга е без график

Индивидуално обучение по Танцът на спиралата
След закупуване се свържете директно със Здравен център Дар, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Обучението се води от Дончо.
Здравен център Дар организира начален курс по авторската методика на лечителя Дончо Кръстев "Танцът на спиралата - Йога на безкрая". Това е методика за здраве, дълголетие, себепознание и познание за Света с научно доказана теоретична и практическа концепция. Авторът я получава в медитация преди 11 години, като в този времеви период я разработва и усъвършенства, получавайки много информация и помощ от Финния свят.
Методиката включва в себе си упражнения за здраве и самолечение, медитации, мантри, познание за работата с енергията и много информация, която помага на човек да бъде здрав и осъзнат, в хармония със себе си, природната среда и околните.
Уникално е и базовото упражнение от "Танцът на спиралата", което е универсално, помагащо на човек да се изчисти от негативните въздействия и да се зареди с необходимото му количество и качество енергия. Упражнението е лесно изпълнимо от почти всеки, действа бързо и ефективно. Бъдете здрави!
Валидност: 30 дни.

250.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на sпосочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез систематаd ни за поддръжка.