Банер на Дамски фитнес клуб Феерия

Дамски фитнес клуб Феерия

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 40-42

Годишна карта Power Plate и Кондиционна тренировк

Тази услуга е без график

Годишна карта Power Plate и Кондиционна тренировка
След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената включва карта за 1 година, включваща абонамент за 10 тренировки всеки месец за Power Plate и кондиционна тренировка. Power Plate тренировката задължително се провежда с треньор.
Power Plate едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Той обхваща 95- 97% от тях, което е с 60% повече от постигнатото с фитнес и аеробно натоварване. Машината Power Plate създава нестабилност на тялото, което го кара при всяка вибрация несъзнателно да изпълнява рефлексивни мускулни действия, няколко пъти в секунда. Резултатът е невероятно подобрение в силата и издръжливостта.
Кондиционните тренировки при пълно съпротивление се отличават с това, че при силовите упражнения се използва тежестта на собственото тяло като съпротивление. В зависимост от позиционирането на тялото движенията могат да бъдат дърпащи или бутащи.

1600.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.