Банер на Дамски фитнес клуб Феерия

Дамски фитнес клуб Феерия

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 40-42

Годишна карта за тренировки Power Plate

Тази услуга е без график

Годишна карта за тренировки Power Plate
След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената включва абонамент за 1 година, за посещение на 10 Power Plate тренировки на месец. Една на Power Plate тренировка продължава 30 минути. Тренировката задължително се провежда с треньор.
Power Plate е апарат с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс /тонинг рефлекс/. Той едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Обхваща 95- 97% от тях, което е с 60% повече от постигнатото с фитнес и аеробно натоварване.
Машината Power Plate създава нестабилност на тялото, което го кара при всяка вибрация несъзнателно да изпълнява рефлексивни мускулни действия, няколко пъти в секунда. Резултатът е невероятно подобрение в силата и издръжливостта.

2000.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.