Банер на Дамски фитнес клуб Феерия

Дамски фитнес клуб Феерия

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 40-42

Карта 12 посещения HUBER и Кондиционна тренировка

Тази услуга е без график

Карта 12 посещения HUBER и Кондиционна тренировка
След закупуване на картата, свържете се директно с Дамски фитнес клуб Феерия като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Посочената цена е за 12 посещения за HUBER и кондиционна тренировка. Кондиционната тренировката е с продължителност 60 минути.
HUBER (Юбер) е уникална, патентована разработка. Той е не само напълно новаторски апарат за фитнес, но и прекрасна машина за подобряване на координацията на движенията и контрол на силата. Целта е да се активират и координират вниманието, равновесието и стойката при развитието на мускулните групи. HUBER е първият апарат, който измерва силата поотделно - в ляво и в дясно, при дърпане и при тласък, при това в комбинация с определяне на индекса на координация на усилието.
Кондиционните тренировки се отличават с това, че при силовите упражнения се използва тежестта на собственото тяло като съпротивление. TRX е единственият необходим "уред", който позволява чрез корекция на позицията на тялото да се добави или отнеме от работната тежест.

250.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.