Банер на GreenHealth

GreenHealth

гр. София, Център, ул. Бузлуджа 62, ет. 1

Водородна антиоксидация

Тази услуга е без график

Водородна антиоксидация
След закупуване се свържете директно с GreenHealth, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Водородна антиоксидация представлява премахване на свободните радикали. Елиминирането на свободните радикали в организма посредством водородна терапия с водороден детоксикатор (антиоксидатор) е най-добрият начин за защита на организма от свободните радикали, чрез възможно най-безопасния начин за антиоксидация на организма. Освен значителното намаляване на вероятността от зараждане на различни заболявания, редовното провеждане на процедури „Водородна антиоксидация” спомага за по-мека, блестяща кожа, намаляване и изглаждане на бръчките, отстраняване на луничките, нараняванията и възпаленията по кожата. Не се препоръчва за: бременни, жени в менструален цикъл, хора с пейсмейкъри, стендове, метални протези, сериозни вътрешни заболявания, много малки деца и прекалено възрастни хора, чувствителност към напрежение.
Продължителност на процедурата: 30 минути
Валидност на закупената карта: 30 дни

15.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.