Банер на Конна база София-Юг

Конна база София-Юг

гр. София, Драгалевци, предпоследна спирка на автобус 93, (на триста метра след спирката), Природозащитен информационен център "Витоша"

Езда на кон 90 минути

Тази услуга е без график

Езда на кон 90 минути
След закупуване се свържете директно с Конна база София-Юг, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Цената е за езда на кон за 90 минути. Необходимо е да направите резервация по телефона, за ден и час, в който желаете да се насладите на удоволствието от езда на кон сред природата. Всичките езди се провеждат с квалифициран водач от базата (безплатно). При желание за провеждане на урок от инструктора се доплаща: виж Общи условия на Конна База София Юг.
През последните години конната езда в планината привлече много хора, но тук идва и следния проблем. Какво да облечем? Лято е и е топло иска ни се да сме облечени минимално, за да ни е по-прохладно, зима е и ни е студено, но не винаги тези дрехи са подходящи за езда.
Ето няколко съвета как да се облечем за езда в планината:
- най-подходящите обувки за езда са затворен тип обувка, ботуш;
- дълъг панталон тип дънки;
- за зимата много подходяща, е скиорската грейка.
Не са желани: джапанки, сандали, къси панталони и поли.

90.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.