https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_db60b67b6e.jpg
Бойни изкуства

Шотокан карате ШУ ХА РИ - зала ПГТКИ

гр. София, Сердика, ул. арх. Петко Момчилов 2 (входът е от задната страна от към паркинга на Канал 3)
0.0 (0 отзива)
Сдружение – Спортен клуб “ШУ ХА РИ” е основано през 2011 г. в гр. София. Основна цел на Сдружението е осъществяване на дейност в обществена полза, изразяваща се в развитие и утвърждаване на физическат... Прочети още

Услуги

Карате

Тренировка по карате за възрастни

Тренировка по карате за възрастни Всички новопостъпили, до месец след започване на тренировките, трябва да предоставят удостоверение, че са в перфектно здраве. Задължително е да си носите удобна екипировка, по възможност КАРАТЕ ГИ (кимоно). Всеки урок по карате започва и завършва с поздрав - поклон. Прието е в залата да не се влиза с обувки. Тренировките са подходящи за начинаещи и напреднали.
17.00 лв.
Резервирай

Тренировка по карате за деца 7-10 г.

Тренировка по карате за деца 7-10 г. Всички новопостъпили деца трябва да имат удостоверение за предварителен медицински преглед който да представят при поискване. На тренировките НЕ се допускат деца на възраст над 10 години. Нивото на децата може да бъде както начинаещо, така и напреднало. Всеки урок по карате започва и завършва с поздрав - поклон. Каратистите тренират или боси, или с чорапи, но никога с обувки. Всеки ученик трябва да си носи удобна екипировка по възможност КАРАТЕ ГИ (кимоно).
12.00 лв.
Резервирай

Месечна карта 8 тренировки карате за деца 7 до 12 г.

Месечна карта 8 тренировки карате за деца 7 до 12 г. След закупуване на картата се свържете директно с Шотокан карате ШУ ХА РИ - зала ПГТКИ, като цитирате Кода за потвърждение изписан в Разписката. Пълна информация ще намерите в Разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Картата Ви дава право да посетите 8 тренировки по карате за деца до 12 годишна възраст. Всички новопостъпили ученици на обучение, до месец след започване на тренировките по карате, трябва да предоставят удостоверение за предварителен медицински преглед. Всеки ученик трябва да си носи кимоно или алтернативна удобна екипировка. Тренировките по карате са подходящи за начинаещи и напреднали и винаги започват и завършват с поздрав - поклон. В залата се влиза само на бос крак или с чорапи. Валидност на картата: 20 дни.
65.00 лв.
Купи

Служители

Доджо Шу Ха Ри - ПГТКИ
Доджо Шу Ха Ри - ПГТКИ
Запазване на час