https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_c5bbac0df4.jpg
Холистична и алтернативна медицина

Солна стая „Salt Therapy“ Цариградско шосе

гр. София, Младост 1, бл. 30, вх. 2, ет. 1, спирка Тех Парк
5.0 (2 отзива)
Ние сме родители, вдъхновени от естественото желание децата ни да растат живи и здрави. В търсене на най- добрите практики за лечение и безопасни средства за поддържане на имунитет, открихме силата и ... Прочети още

Услуги

Халотерапия

Солна стая за деца 1 посещение

Солна стая за деца 1 посещение Всяко дете до 12 годишна възраст има право на пълнолетен придружител, който влиза в солната стая БЕЗПЛАТНО. При желание за втори придружител, той заплаща 10 лв. на място. Солната терапия е 100% естествен начин за подобряване на здравето, подходящ и за деца. Вижте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/2899_service.pdf] въздействия и противопоказания на солната терапия в Солна стая „Salt Therapy“ Цариградско шосе.
10.00 лв.
Резервирай

Солна стая за възрастни 1 посещение

Солна стая за възрастни 1 посещение Халотерапията (солната теапия) е препоръчителен терапевтичен и профилактичен метод при много заболявания, включително хронични. В допълнение терапията повишава имунитета и се бори със стреса и умората. Вдишването на аерозол от сол по време на терапия активира процесите на пречистване на тялото. Лимфата в тялото се забързва, повишава се метаболизмът и токсините лесно се изхвърлят от организма. Вижте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/2899_service.pdf] въздействия и противопоказания на солната терапия в Солна стая „Salt Therapy“ Цариградско шосе.
20.00 лв.
Резервирай

Солна стая за 2 деца 1 посещение

Солна стая за 2 деца 1 посещение Всяко дете до 12 годишна възраст има право на пълнолетен придружител, който влиза в солната стая БЕЗПЛАТНО (две деца могат да влязат с двама придружители). При желание за втори придружител, той заплаща 10 лв. на място. Терапията се осъществява чрез впръскване на сух аерозолен натриев хлорид от халогенератор. Въздухът в солната стая е изключително чист, не съдържа микроби, прах или гъбични спори. Частиците сол действат като антибактериални агенти, разтварящи бактериите и замърсителите (прахови частици и дим), попаднали в дихателните пътища от въздуха. Вижте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/2899_service.pdf] въздействия и противопоказания на солната терапия в Солна стая „Salt Therapy“ Цариградско шосе.
15.00 лв.
Резервирай

Служители

Солна стая възрастни Salt Therapy
Солна стая възрастни Salt Therapy
Запазване на час
Солна стая деца Salt Therapy
Солна стая деца Salt Therapy
Запазване на час

Отзиви (2)

Pavel Pavlov4 Декември 2022 в 08:57
Ася Гочева16 Януари 2023 в 09:53