Банер на Wellness & Beauty Center Grami

Wellness & Beauty Center Grami

гр. София, Младост 4, бул. Александър Малинов 79Г, ет.C2, (Хотел Грами)

Специално предложение Терапия Индиго

Тази услуга е без график

Специално предложение Терапия Индиго
След закупуване се свържете директно с Wellness & Beauty Center Grami, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Терапията е с продължителност 170 минути.
Валидността за използване е до 1 месец от закупуването.
Терапията включва ползване на Релакс зона: парна баня, сауна и джакузи до 60 минути + чаша вино. Предложението включва още и седефен пилинг на цяло тяло, релаксиращ масаж на тяло с ароматен лосион, масаж на лице и алгинатна маска с витамин С за лице. Indigofera tinctoria обогатява терапиите с неговите защитни и антиоксидантни свойства, които правят кожата еластична и мека. Наред с това имаме кралска метличина, която също е индигова на цвят и символизира лекотата, екстракт и хидролизиран протеин от лен и пореч, растение, произхождащо от Изтока и винаги ценено със способността си да отблъсне тъгата и да възстанови ведрината.

120.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.