Медицински център Качествен живот

гр. София, Иван Вазов, бул. Витоша 164, Магазин 6

Течен натурален витамин D3 30 ml

0.0 (0 отзива)

57.90 лв.

Течен натурален витамин D3 30 ml
Съгласно някои оценки, 70% от хората на планетата страдат от дефицит на витамин D. Човешкият организъм синтезира по-голямата част от този витамин с помощта на слънчевите лъчи. Активното вещество - витамин D3 - в продукта D-drops е извлечено от масло от черен дроб на риба треска, като са добавени натурални аромати. Дозирането е лесно и може да се смесва с храни или напитки. Течната форма на продукта осигурява витамин D за цялото семейство.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ТОЗИ ПРОДУКТ? Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото. Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор. Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ? Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания, някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.