https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_5a46287f6f.jpg
Груминг

Салон за кучета и котки The Groom Room

гр. София, Младост 2, бл. 247
4.8 (10 отзива)
Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване! Доведете Вашия домашен любимец в нашия фризьорски салон и ще получите грижливо и професионално отношение! Предлагаме пълната гама от к... Прочети още

Услуги

Подстригване на домашни любимци

Капаро за подстригване на котка

Капаро за подстригване на котка В поле "Бележка към услуга" е необходимо да запишете име, порода и килограми на Вашия домашен любимец! Посочената цена е капаро, а на място се доплаща пълната цена на услугата, която варира от минимална цена 40 лева до максимална цена 70 лева и се определя от степента на сплъстяването, ако има такова. Разликата се доплаща на място в обекта.
40.00 лв.
Резервирай

Капаро за пакет за мини куче Подстригване и къпан

Капаро за пакет за мини куче Подстригване и къпане Необходимо е в поле "Бележка към услуга" да отбележите име, порода и килограми на Вашия домашен любимец! Цената на услугата e капаро и включва подстригване и къпане на мини куче, като важи за кучета с големина до 4 килограма и може да нарасне при възникване на допълнителен труд по преценка на груумъра, както и при изпълнение на допълнителни процедури - разресване, оформяне, сваляне на подкосъм, почистване на уши и рязане на нокти и други. Разликата се доплаща на място в обекта. Подстригването винаги се прави само и единствено на изкъпано и добре разресано куче. В зависимост от дължината и сплъстяването на козината, цената може да бъде различна. За използване на специализирани шампоани, цената може да нарасне от 5 лева до 10 лева и отново се доплаща на място в обекта. За прически Азиатски стил, Креативен стил, Бо и други по снимка също се доплаща на място в обекта 25 лева.
20.00 лв.
Резервирай

Капаро пакет за малко куче Подстригване и къпане

Капаро за пакет за малко куче Подстригване и къпане Моля, посочете име, порода и килограми на Вашето куче в поле "Бележка към услуга". Цената е капаро! Отнася се за кучета с големина от 5 килограма до 15 килограма, като може да нарасне при възникване на допълнителен труд по преценка на груумъра, както и при изпълнение на допълнителни процедури - разресване, оформяне, сваляне на подкосъм, почистване на уши и рязане на нокти и други. Разликата се доплаща на място в обекта. Подстригването винаги се прави само и единствено на изкъпано и добре разресано куче. Дължината и сплъстяването на козината на кучето оказват влиянив на цената. За използване на специализирани шампоани, цената може да нарасне от 5 лева до 10 лева и също се доплаща на място в обекта. За прически Азиатски стил, Креативен стил, Бо и други по снимка, отново се доплаща на място в обекта 25 лева.
30.00 лв.
Резервирай

Къпане

Капаро за къпане на мини куче

Капаро за къпане на мини куче Преди да направите Вашата резервация е необходимо да посочите име, порода и килограми на кучето в поле "Бележка към услуга". Важи за кучета с големина до 4 килограма. Цената е капаро и в зависимост дължината и сплъстяването на козината, тя е различна и разликата се доплаща на място в обекта. За използване на специализирани шампоани, цената може да нарасне от 5 лева до 10 лева.
15.00 лв.
Резервирай

Капаро за къпане на малко куче

Капаро за къпане на малко куче Необходимо е в поле "Бележка към услуга" да посочите име, порода и приблизителни килограми на Вашето куче! Посочената цена е капаро и се отнася за кучета с големина от 5 килограма до 15 килограма. За определяне на крайната цена оказва влияние и дължината и сплъстяването на козината. При използване на специализирани шампоани, цената може да нарасне от 5 лева до 10 лева и разликата се доплаща на място в обекта.
20.00 лв.
Резервирай

Капаро за къпане на средно куче

Капаро за къпане на средно куче Средното куче е с големина от 16 килограма до 30 килограма. Моля, посочете име, порода и килограми на кучето в поле "Бележка към услуга".  Определената цена е капаро и тя зависи от дължината на козината на Вашия любимец. За използване на специализирани шампоани цената може да нарасне от 5 лева до 10 лева, като разликата се доплаща на място в обекта.
35.00 лв.
Резервирай

Разресване

Разресване на малък домашен любимец

Разресване на малък домашен любимец
20.00 лв.
Резервирай

Разресване на среден домашен любимец

Разресване на среден домашен любимец
25.00 лв.
Резервирай

Разресване на голям домашен любимец

Разресване на голям домашен любимец
35.00 лв.
Резервирай

Почистване зъбен камък на домашни любимци

Капаро почистване зъбен камък на куче ултразвук

Капаро почистване зъбен камък с ултразвукова четка на куче В цената е включен индивидуален накрайник за ултразвукова четка като той се използва многократно. Кучето трябва да е спокойно за манипулацията. Манипулацията се извършва БЕЗ анестезия. Цената от 30 лв. е капаро и важи за първоначално почистване, а крайната цена варира между различните килограми на кучето и степента на натрупания зъбен камък:  - Кучета до 10 кг. - 50/60 лв.  - Кучета от 10 до 40 кг. - 60/70 лв.  - Кучета над 40 кг. - 80/90 лв. Ултразвуковата четка CLEANY TEETH for dogs премахва зъбния камък за 60-90 секунди, предотвратява възпалението на венците и почиства зъбите в дълбочина. Приставката на четката остава при вас за следващо ползване. Преди да направите Вашата резервация е необходимо да посочите име, порода и килограми на кучето в поле "Бележка към услуга".
30.00 лв.
Резервирай

Капаро профилактика почистване зъбен камък на куч

Капаро профилактика почистване зъбен камък на куче с ултразвукова четка Цената е за профилактика след първоначално почистване на зъбния камък с ултразвукова четка. Кучето трябва да е спокойно за манипулацията. Манипулацията се извършва БЕЗ анестезия. Посочената цена е капаро и варира според килограмите на кучето и степента на натрупания зъбен камък:  - Кучета до 10 кг. - 30/40 лв.  - Кучета от 10 до 40 кг. - 40/50 лв.  - Кучета над 40 кг. - 50/60 лв. След почистване с Ултразвуковата четка CLEANY TEETH for dogs зъбите са чисти, искрящо бели и без възпаления на венците или други усложнения. Преди да направите Вашата резервация е необходимо да посочите име, порода и килограми на кучето в поле "Бележка към услуга".
30.00 лв.
Резервирай

Служители

The Groom Room Маса 1
The Groom Room Маса 1
Запазване на час

Отзиви (10)

Eva Nesheva14 Декември 2020 в 18:03
Nissa Rakhmawati 24 Юни 2021 в 16:59
Very satisfied. ❤️❤️❤️
Нели Стратиева21 Юли 2021 в 05:24
Мирена Русева31 Юли 2021 в 07:08
Меги Трайкова27 Август 2022 в 04:57
Виктор Иванов30 Август 2022 в 16:02
Васил Г14 Декември 2022 в 18:19
Kostadinka Vicheva22 Декември 2022 в 17:30
Ива Ива16 Февруари 2023 в 22:16
Симона Сребранова27 Април 2023 в 18:45