https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_cf5f104e99.jpg
Фитнес

Фитнес Титаниум Иван Вазов

гр. София, Иван Вазов, ул. Стефан Малинов 2
0.0 (0 отзива)
Фитнес Титаниум Иван Вазов е може би една от най-модерните и функционални зали, които можете да откриете. Тренировъчното ни оборудване се характеризира с огромно разнообразие и то само на най-добрите ... Прочети още

Услуги

Фитнес карти

Месечна карта за фитнес мъже

Месечна карта за фитнес мъже След закупуване на картата се свържете директно с Фитнес Титаниум Иван Вазов, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Месечната карта включва: 1 месец неограничен достъп до фитнеса + ПОДАРЪК една персонална тренировка с инструктор. Неограничен достъп до всички фитнеси от марката Титаниум за избрания период, съблекалня, ползване на душ, Wi-Fi. Валидност за активиране на картата - 1 месец след закупуване. При нова забрана за посещенията на фитнес клубовете, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани след отпадане на забраната.
69.00 лв.
Купи

Месечна карта за фитнес жени

Месечна карта за фитнес жени След закупуване на картата се свържете директно с Фитнес Титаниум Иван Вазов, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Включва: 1 месец неограничен достъп до фитнеса, както и неограничен достъп до всички фитнес зали от марката Титаниум за избрания период, съблекалня, ползване на душ и Wi-Fi. Получавате и ПОДАРЪК една персонална тренировка с инструктор. Картата има валидност за АКТИВИРАНЕ 1 месец след закупуване. В случай на нова забрана за посещения на фитнес клубовете, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани и след отпадане на забраната.
59.00 лв.
Купи

Годишна карта за фитнес мъже

Годишна карта за фитнес мъже След закупуване на картата се свържете директно с Фитнес Титаниум Иван Вазов, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Годишната карта включва 1 година неограничен достъп до фитнеса с ПОДАРЪК 2 персонални тренировки с инструктор и изготвяне на тренировъчна програма. И още неограничен достъп до всички обекти от марката Титаниум за периода, съблекалня, ползване на душ и Wi-Fi. Валидността за активиране на картата е 1 месец след закупуване. В случай на нова забрана за посещенията на фитнес клубовете, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани след отпадането й.
450.00 лв.
Купи