Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Подаръчен ваучер на стойност 500 лв.

Тази услуга е без график

Подаръчен ваучер на стойност 500 лв.
След закупуване се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Осигурете дългоочаквана доза релаксация и обновление на любим човек с нашия ваучер за стойност. Вие определяте сумата на ваучера, а после той сам може да избере от богатата ни гама от процедури и терапии. Подарете му възможността да изпита истинското усещане за Тайланд в някои от най-добрите ни масажни спа центрове в София.
Ваучерът се предлага в брандиран червен пощенски плик с надпис „Подарък специално за теб“, печатан на луксозен италиански картон, разкриващ елегантност и премиум усещане. Удобството на доставката е гарантирано - ваучерът може да бъде получен лично от нашия салон, изпратен до адрес с куриер или изпратен електронно за разпечатване у дома. Зарадвайте любимите си хора с ваучер за стойност от Тай Спа - инвестиция в здраве, релаксация и благоденствие.
Нека любимият ви човек открие изкуството на тайландските масажи с нашия ваучер за масажи. Той му предоставя свободата да избере от разнообразие от релаксиращи и терапевтични масажи, включително традиционен тай масаж, ароматерапия, енергиен масаж и много други. С този по-специализиран подарък, вашият любим човек ще получи възможността да изживее уникалното усещане за релаксация и умиротворение, което предлагат нашите идентифицирани терапевти.
Нашият ваучер за масажи е идеалния подарък за всеки повод - компактен, брандиран в елегантен червен плик и печатан на луксозен италиански картон. Можете да го получите директно от нашия салон, да го изпратим с куриер до адрес по ваш избор или да го изпратим по имейл за ваше удобство и бързо разпечатване у дома.
Ваучерът може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на ваучера:
120 дни от датата на закупуване.

500.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.