Банер на Thai SPA Bulgaria Mall

Thai SPA Bulgaria Mall

гр. София, Bulgaria Mall, бул. България 69

Карта Масаж за бременни или след раждане 5х60 минути

Тази услуга е без график

Карта Масаж за бременни или след раждане 5х60 минути
След закупуване на картата се свържете директно с Thai SPA Bulgaria Mall, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Масажът за бременни се прави на определени зони на тялото за общ тонус. Извършва се от 4-ти до 7-ми месец включително. Изключения се предлагат само при подписана декларация. Масажът също е подходящ и докато жената кърми или до 1 година след раждане. Масажът се извършва с БИО кокосово масло с включени всички удобства за вас.
Подарък за бременна:
Бременността е уникален и вълшебен период в живота на всяка жена, но тя носи и редица физически и емоционални предизвикателства. Какъв по-добър подарък за бъдеща майка от възможността да се отпусне и да се погрижи за себе си? Масажът за бременни, предлаган в Thai Spa, е идеалният начин да подарите моменти на благополучие и релаксация.
Защо масажът за бременни от Thai Spa е перфектният подарък?
Облекчаване на физическия дискомфорт: по време на бременността, жените често изпитват дискомфорт, болки в гърба и мускулно напрежение. Масажът за бременни в Thai Spa е специално създаден да облекчи тези симптоми, като предлага нежно и ефективно облекчение.
Намаляване на стреса и повишаване на емоционалното благополучие:
Бременността може да бъде стресираща, поради хормонални промени и очакване на новия член на семейството. Масажът е чудесен начин за намаляване на стреса и насърчаване на чувството за спокойствие.
Подобряване на кръвообращението:
В Thai Spa се използват техники, които подобряват кръвообращението и могат да помогнат за намаляване на отока и подобряване на общото здраве.
Индивидуално внимание и грижа:
Всеки масаж е персонализиран спрямо индивидуалните нужди на бременната жена, като се осигурява безопасна и уютна среда.
Подобряване на съня:
Бременните жени често страдат от проблеми със съня. Масажът помага за релаксация и може да подобри качеството на съня.
Специализирани техники за безопасност:
В Thai Spa се спазват всички необходими предпазни мерки и се избягва прилагането на техники, които могат да бъдат неподходящи по време на бременност.
Заключение:
Масажът за бременни от Thai Spa е повече от просто лукс - той е начин да се погрижите за физическото и емоционалното здраве на бъдещата майка. Той е подарък, който продължава да дава, предлагайки облекчение, релаксация и моменти на спокойствие в един от най-вълшебните периоди в живота на всяка жена.
Картата може да се ползва във всичките ни локации.
Валидност на картата:
120 дни от датата на закупуване.

300.00 лв.
След като закупите услугата ще получите телефона на обекта. Свържете се директно с тях като цитирате Кода за потвърждение изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от easybook.bg на посочения от Вас имейл адрес.
Ако имате нужда от съдействие може да се свържете с нас чрез системата ни за поддръжка.