https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_947ed85d20.jpg
Кондиционни тренировки

2sport4life Бизнес Парк

гр. София, Бизнес Парк София, сграда Sport Depot
0.0 (0 отзива)
Вярваме, че постоянството и упоритата работа, в комбинация с положителна атмосфера и енергия, са ключът към успеха. Стани част от нашето семейство и заживей жизнен и тонизиран живот! 2sport4life е едн... Прочети още

Услуги

Кондиционни тренировки

Пакет 8 персонални тренировки 1 месец

Пакет от 8 персонални тренировки в рамките на един месец След закупуване се свържете директно с 2sport4life Бизнес парк, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидността за активиране на картата е 1 месец след закупуване. В случай на нова забрана за посещенията на фитнес клубовете, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани след отпадането й. Тези от вас, които нямат възможност да тренират с нас на живо могат да ползват пакета за онлайн тренировки в домашни условия или друга зала.  Нашите тренировки се делят на две групи за спортисти и за начинаещи и средно напреднали. Вижте разликите и какво получавате. Персонални тренировки “Спортна подготовка” - виж повече [https://old.easybook.bg/pdf/services/5620_service.pdf] Персонални тренировки за любители и начинаещи „Уикенд войн” - виж повече [https://old.easybook.bg/pdf/services/5621_service.pdf] ВАЖНО: Тренировките могат да бъдат в групи до 3-ма.
300.00 лв.
Купи

Пакет 12 персонални тренировки 1 месец

Пакет от 12 персонални тренировки в рамките на един месец След закупуване се свържете директно с 2sport4life Бизнес парк, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидност за активиране на картата: 1 месец след закупуване. В случай на нова забрана за посещенията на фитнес клубовете, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани след отпадането й. Тези от вас, които нямат възможност да тренират с нас на живо могат да ползват пакета за онлайн тренировки в домашни условия или друга зала.  Нашите тренировки се делят на две групи за спортисти и за начинаещи и средно напреднали. Вижте разликите и какво получавате. Персонални тренировки “Спортна подготовка” - виж повече [https://old.easybook.bg/pdf/services/5620_service.pdf] Персонални тренировки за любители и начинаещи „Уикенд войн” - виж повече [https://old.easybook.bg/pdf/services/5621_service.pdf] ВАЖНО: Тренировките могат да бъдат в групи до 3-ма.
400.00 лв.
Купи

Пакет 16 персонални тренировки 5 седмици

Пакет до 16 персонални тренировки в рамките на 5 седмици След закупуване се свържете директно с 2sport4life Бизнес парк, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Валидност за активиране на картата - 5 седмици след закупуване. В случай на нова забрана за посещенията на фитнес клубовете, всички закупени карти ще могат да бъдат използвани след отпадането й. Тези от вас, които нямат възможност да тренират с нас на живо могат да ползват пакета за онлайн тренировки в домашни условия или друга зала.  Нашите тренировки се делят на две групи за спортисти и за начинаещи и средно напреднали. Вижте разликите и какво получавате. Персонални тренировки “Спортна подготовка” - виж повече [https://old.easybook.bg/pdf/services/5620_service.pdf] Персонални тренировки за любители и начинаещи „Уикенд войн” - виж повече [https://old.easybook.bg/pdf/services/5621_service.pdf] ВАЖНО: Тренировките могат да бъдат в групи до 3-ма.
480.00 лв.
Купи