https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_47c3bc6ba2.jpg
Автосервиз

Автосервиз SV auto

гр. София, Овча купел 1, бул. Президент Линкълн 55
0.0 (0 отзива)
Автосервиз SV auto предлага обслужване на автомобили, ремонт на ходова част, смяна и продажба на гуми, зареждане и ремонт на климатици, смяна на масло и филтри, диагностика, изправяне на джанти, хотел... Прочети още

Услуги

Хотел за гуми

Хотел за гуми

Хотел за гуми След закупуване се свържете директно с Автосервиз SV auto, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за съхранение на 4 броя гуми за един ЛЕТЕН или един ЗИМЕН сезон - за период от 6 месеца. Валидност: 1 месец след закупуване.
30.00 лв.
Купи

Диагностика

Профилактика и зареждане на климатик

Профилактика и зареждане на климатик След закупуване се свържете директно с Автосервиз SV auto, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената от 30 лв. е за профилактика на автоклиматика - поставяне на климатична станция. При необходимост от зареждане се заплаща допълнително по 12 лв./100 гр. Валидност: 1 месец след закупуване.
30.00 лв.
Купи

Смяна на гуми

Смяна на 4 гуми лек автомобил от 13 до 21 цола

Смяна на 4 гуми лек автомобил от 13 до 21 цола След закупуване се свържете директно с Автосервиз SV auto, като цитирате Кода за потвърждение, изписан в разписката за успешно плащане, която ще получите от еasybook.bg на посочения от Вас имейл адрес. Цената е за смяна на 4 гуми, баланс и поставяне на тежести до 150 гр. При необходимост се доплаща за тежести по 6 лв./100гр. Ако гумите Ви са Run flat, на място се доплaщат допълнително по 5 лв. за всяка гума. За смяна на 4 гуми за SUV или бус се доплащат също на място по 5 лв. за всяка гума. Ако е необходимо изправяне на джанта, отново се доплаща на място. Цени за изправяне вижте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/13759_service.pdf] Хотел за гуми вижте ТУК [https://easybook.bg/avtoserviz-sv-auto/activity-hotel-za-gumi-2/service-hotel-za-gumi] При нужда от почистване на джанта също се доплащат на място 2,50 лв./бр. При нужда от смяна на вентил се доплащат на място 2 лв./бр. -20% за хотел за гуми, ако се оставят директно след смяната гумите. Заплащането отново е на място! Валидност: 1 месец след закупуване.
45.00 лв.
Купи