https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_c88f82d7e5.jpg
Професионално почистване

Impress Cleaning Services

гр. София
0.0 (0 отзива)


Използваме времето и енергията си по възможно най-продуктивния начин, за да предоставим услугата, от която се нуждаете.
Хитри съвети за чист дом вижте тук

Услуги

Професионално почистване

Основно почистване

Основно почистване Важи за територията на град София. Цената е начална и е за помещение с големина до 50 кв.м. Ако помещението е с големина над 50 кв.м. цената ще се увеличи с 6 лв./кв.м. Разликата в цената се доплаща на място. При силно замърсяване цената на квадрат се увеличава на 8 лв./кв.м. Вижте ТУК [https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Osnovno_pochistvane_opisanie_50b1c5a642.pdf] какво включва освновното почистване. Почистването се извършва от 2ма до 3ма човека. Моля, в поле "Бележка към услуга" посочете точен адрес, на който да бъде извършено почистването.
300.00 лв.
Резервирай

Почистване преди или след наемател

Почистване преди или след наемател Важи за територията на гр. София. Цената е начална и е за помещение с големина до 50 кв.м. Ако помещението е с големина над 50 кв.м. цената се увеличава с по 6 лв./кв.м. При силно замърсяване цената на квадрат се увеличава на 8 лв./кв.м. Разликата в цената се доплаща на място. Извършва се от 2 до 3 човека. Вижте ТУК [https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Pochistvane_predi_ili_sled_naematel_5d14b6c31b.pdf] какво включва почистването. Моля, в поле "Бележка към услуга" въведете точен адрес, на който да бъде извършено почистването.
300.00 лв.
Резервирай

Почистване след ремонт

Почистване след ремонтна дейност

Почистване след ремонтна дейност Почистването се извършва от 2 до 3 човека. Важи само за територията на град София. Цената е начална и е за помещение с големина до 50 кв.м. Ако е с големина над 50 кв.м. цената се увеличава с 6 лв./кв.м. Разликата в цената се доплаща на място. При силно замърсяване цената на квадрат се увеличава на 8 лв./кв.м. Необходимо е в поле "Бележка към услуга" да попълните точен адрес, на който да бъде извършено почистването. Цената включва: измиване на дограма, двустранно, отстраняване на лепенки, боя + комарници /без алпийски метод/; Обезпрашаване на мебели, шкафове /външно и вътрешно/, отстраняване на лепенки, фолиа, опаковки; Прахосмукиране и измиване на тераса, парапети; Отстраняване на фугираща, смес, цимент, боя, латекс  от твърди подови настилки; Полиране на метални, хромирани и иноксови повърхности; Основно почистване на баня – под, стени, заедно с прилежащата санитария; Почистване на интериорни врати, осветителни тела, ключове, контакти, радиатори; Обезпрашаване на стени /при необходимост/; Изхвърляне на отпадъци. 
300.00 лв.
Резервирай

Оглед почистване след ремонт

Оглед почистване след ремонт Важи само за територията на град София. Моля, в поле "Бележка към услуга" въведете точен адрес, на който да бъде извършен огледът. Целта на посещението е за запознаване с обекта преди почистването, за уточняване задачите които предстоят да бъдат свършени, степента на замърсяване и жилищната площ.
20.00 лв.
Резервирай

Служители

Impress Cleaning Services
Impress Cleaning Services
Запазване на час