https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_b7c107525d.jpg
Професионално почистване

Почистваща фирма Clean Shine And I

гр. София
0.0 (0 отзива)
За нас е от значение да постигнем безупречни резултати. Поради тази причина, предлагаме на клиентите си богат избор на услуги от високо квалифициран персонал, коректност и добре свършена работа. Почис... Прочети още

Услуги

Професионално почистване

Капаро за основно почистване

Капаро за основно почистване Цената е тип капаро и се приспада от крайната сума на услугата, която се определя след огледа. В капарото се включва оглед, консултация и оферта за основно почистване. Крайната сума се определя според квадратурата и нивото на замърсяване на помещението. Почистването се извършва в друг ден, след като клиентът се е съгласил с изготвената оферта. Основното почистване включва: измиване на дограма и прозорци, обезпрашаване, почистване на под, почистване и полиране на баня (тоалетна, душ, вана, т.н.), почистване на фуги с парочистачка, дезинфекция на баня и кухня с парочистачка, почистване на всички контакти и ключове за лампи, почистване на всички огледала. Услугата се предлага на територията на град София. Моля в поле "Бележка към услуга" да посочите точния адрес, където ще се извършват огледа и консултация, както и приблизителна квадратура на помощението.
50.00 лв.
Резервирай

Капаро за почистване на прозорци

Капаро за почистване на прозорци В цената на капарото се включва оглед, консултация, оферта и директно извършване на услугата. То се приспада от крайната цена на услугата, която търговецът ще определи след огледа. Възможно е цената да нарасне според размера и замърсяването на прозорците. Регулярната цена обикновено е около 10 лева на прозорец. Услугата включва почистване на дограма външно и вътрешно с препарат за дограма на kess trade, който избелва бялата дограма и я прави да изглежда като нова, премахва пожълтявания, петна и я предпазва от запрашаване. Прозорците се измиват с немски пера за прозорци, след което се полират със специални фибъри за полиране на стъкло. Те също се измиват с препарат за стъкло на kess trade. Само на територията на град София се извършва почистването. Задължително посочете желания от Вас адрес за извършване на почистването, както и броя прозорци в поле "Бележка към услуга".
30.00 лв.
Резервирай

Почистване на баня до 5 квадратни метра

Почистване на баня до 5 квадратни метра Цената е фиксирана и включва консултация, оглед и почистване на баня ДО 5 кв.м. Услугата включва почистване с парочистачка Karcher, професионални препарати, почистване на фуги, прочистване на канали, полиране на мивки и душове, измиване на огледала, дезинфекция на тоалетна.  Услугата се предлага само на територията на град София. Моля при резервация да напишете в поле "Бележка към услуга" точния адрес.
65.00 лв.
Резервирай

Почистване след ремонт

Капаро за почистване след ремонт

Капаро за почистване след ремонт Посочената цена е капаро, включващо оглед, консултация и оферта за почистване след ремонт. Капарото се приспада от крайната сума на услугата, която ще бъде определена според квадратурата и нивото на замърсяване на помещението след огледа. ВАЖНО! Почистването се извършва в друг ден, след като клиентът се е съгласил с изготвената оферта. За цената получавате сваляне на лепенки от дограма, почистване на латекс и мазилки от под, каси на врати и т.н., обезпрашаване след циклене на паркет, обезпрашаване на мебели. Използват се уреди на Karcher: парочисачка, прахосмукачка, както и препарати на Kess Trade.  Услугата се извършва само на територията на град София. Моля в поле "Бележка към услуга" да посочите точен адрес, на който желаете да бъдат извършени огледа и консултацията, както и приблизителна квадратура на помощението.
50.00 лв.
Резервирай

Служители

Почистваща фирма Clean Shine And I
Почистваща фирма Clean Shine And I
Запазване на час