https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_16e821a75a.jpg
Професионално почистване

VM-Cleaning Пране на мека мебел

гр. София
0.0 (0 отзива)
VM-Cleaning е специализиранa фирма за професионално почистване на домове и офиси в гр. София и региона. Нашата цел е да ви помогнем да превърнете мястото, където прекарваме 1/3 от нашия живот, в по-зд... Прочети още

Услуги

Пране на килими

Капаро за сухо пране на килими

Капаро за сухо пране на килими Посочената цена в размер на 20 лв. представлява КАПАРО. На място се доплаща остатъкът от сумата, като капарото се приспада от крайната цена. Крайната цена се формира в зависимост от големината на килима. Цена - 4 лв./кв. м Минимална стойност на поръчката за пране на килими - 20 лв. Иновация от VM-Cleaning при професионалното пране на килими! При сухо пране за килими, които имат нужда от освежаване, процесът включва два етапа: - започваме с изтупванe със специална машина, без да се вдигне дори и прашинка във вашия дом; - продължаваме с процедурата пране на килим, като перем чрез активна пяна, при което можете да направите сами Вашия избор за препарат. Килимът Ви ще изсъхне в рамките на 40-50 минути. В поле "Бележка към услуга" посочете точен адрес, на който да бъде извършено почистването, и размера на килима.
20.00 лв.
Резервирай

Пране на килими с доставка от врата до врата

Капаро за професионално пране на килими с доставка от врата до врата с безплатен транспорт Посочената цена в размер на 20 лв. представлява КАПАРО. На място се доплаща остатъкът от сумата, като капарото се приспада от крайната цена. Крайната цена се формира в зависимост от големината на килима. Цена - 5,50 лв./кв. м Минимална стойност на поръчката за пране на килими - 20 лв. Общи условия за пране на килими: Срокът за пране на килими е от 5 до 7 дни. Рекламации за пране на килими се приемат в срок от 24 часа. С подаването на поръчката Вие се съгласявате с Общите условия за пране на килими. Фирмата НЕ носи отговорност при пране на килими, които са: скъсани, проядени от молци, с петна от телесни течности, восък, вино и други. В поле "Бележка към услуга" посочете точен адрес, на който да бъде извършено почистването, и размера на килима.
20.00 лв.
Резервирай

Пране на мека мебел

Капаро за почистване на мека мебел

Капаро за почистване на мека мебел Посочената цена в размер на 60 лв. представлява КАПАРО. На място се доплаща остатъкът от сумата, като капарото се приспада от крайната цена. Крайната цена се формира в зависимост от избраните услуги - подробен ценоразпис вижте ТУК [https://old.easybook.bg/pdf/services/18298_service.pdf] Минимална стойност на поръчката за почистване на мека мебел - 60 лв. Почистването важи само за територията на гр. София! В поле "Бележка към услуга" посочете точен адрес, на който да бъде извършено почистването.
60.00 лв.
Резервирай

Служители

VM-Cleaning Пране на мека мебел
VM-Cleaning Пране на мека мебел
Запазване на час