https://easybook-data.s3.eu-central-1.amazonaws.com/image_e6369f20e4.jpg
Групови тренировки

Yoga District Мандала

гр. София, Център, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
0.0 (0 отзива)
Yoga District Мандала, гр. София, Център, бул. Мария Луиза 58, ет. 5, Групови занимания Ние сме Мандала – център за йога и вътрешна трансформация. Съществуваме като йога студио „Йога Мандала“ в София ... Прочети още

Услуги

Йога

Класическа йога 90 минути

Класическа йога 90 минути Класиката в жанра, добър баланс между движение и дишане, теория и практика. В тази йога, подходяща за всички възрасти и особености на тялото, вие ще можете да намерите парченцата от пъзела на хармоничното саществуване и да се почувствате отново заземени и свързани с тялото си. Тя е подходяща за всеки, който търси здраве и баланс, както и възможността да се развива в темпото, което той намира за най-пълноценно за себе си.
18.00 лв.
Резервирай

Йога за начинаещи

Йога за начинаещи Дъх, движение и внимание. Това са основополагащите идеи на йогата, но всеки от нас е влизал в час, в който цялата група стои на глава и балансира на ръце, а ние не можем да си пипнем палците без да пророним някоя и друга сълза. За да избегнем тези моменти, ние създадохме тази специална група за начинаещи, където ще ви помогнем да поставите основите и хармонично да изградите своята йога практика, за да може да достигнете до местата, които искате, по най-прекия, правилен и хармоничен път. Заповядайте при нас, за да създадем основата за вашето физическо и духовно израстване.
18.00 лв.
Резервирай

Айенгар йога

Yoga District Мандала ви представя Айенгар йога в София
18.00 лв.
Резервирай

Тай Чи

Тай Дзи

Тай Дзи Тай Чи или Тайдзи Цюен е една от най-древните и най-популярните форми на "Вътрешните китайски бойни изкуства" или УШУ. С милиони практикуващи по цял свят лечебните и възстановителни процеси, които тази практика стимулира, са безпрецедентни. Името буквално се превежда като "юмрукът на великия предел", а цялата история на възникването му води със себе си обещания за свръхчовешки способности. В основата си е базирано върху идеята за Ин-Ян и техния баланс както във физически, така и в енергиен смисъл, а усещанията за движение на енергията по време на тренировка са гарантирани. Усетете и вие възможностите на своето тяло и енергия.
18.00 лв.
Резервирай

Тай Дзи напреднали

Тай Дзи напреднали Тай Чи или Тайдзи Цюен е една от най-древните и най-популярните форми на "Вътрешните китайски бойни изкуства" или УШУ. С милиони практикуващи по цял свят лечебните и възстановителни процеси, които тази практика стимулира, са безпрецедентни. Името буквално се превежда като "юмрукът на великия предел", а цялата история на възникването му води със себе си обещания за свръхчовешки способности. В основата си е базирано върху идеята за Ин-Ян и техния баланс както във физически, така и в енергиен смисъл, а усещанията за движение на енергията по време на тренировка са гарантирани. Усетете и вие възможностите на своето тяло и енергия.
18.00 лв.
Резервирай

Лечебни терапии

Регресия

Регресия Лечебното Орфеево пеене разкрива скрития потенциал на нашето изразяване, влияе пряко върху енергийните центрове на тялото, зарежда аурата и подобрява дикцията, стойката и дишането. Действа зареждащо и пречистващо. Чрез техниката за звукоизвличане се балансира и хармонизира най-вече енергийният център в гърлото, нормализира се работата на щитовидната жлеза, работи се върху творчесия подем и отключване на потенциала на всеки човек. Ефектът на освобождаване, събуждане на тялото и повишаване на собствената вибрация се усещат мигновено, тъй като се комбинира звукът с подходящи упражнения.
18.00 лв.
Резервирай

Енергиен душ с Изис Сейким и Каруна Рейки

Енергиен душ с Изис Сейким и Каруна Рейки Изис Сейким и Каруна Рейки са два метода, които работят с част от спектъра на "Универсалната енергия". Тази силна енергийна терапия е базирана на древни китайски, тибетски и египетски техники, а мантрите и намеренията, които се прилагат в нея, отварят врати към нови нива на себепознание и духовно израстване. Енергията на Изис Сейким е нежна, женствена и много силна, а Рейки ни помага да балансираме и систематично да позиционираме тази енергия на местата, където тя принадлежи.
18.00 лв.
Резервирай

Пилатес

Пилатес за повишаване на имунитета

Пилатес за повишаване на имунитета Пилатесът се основава на 6 основни принципа: дишане, концентрация, съсредоточаване, контрол, прецизност и ритъм. Създаден миналия век, пилатесът набира огромна популярност като една от най-пълноценните форми на физическо натоварване. Концентрацията на практиката е върху дълбоката мускулатура, главно тази, обхващаща корема, кръста и вътрешните органи. Според създателя му при правилна практика в рамките на 20-30 тренировки ще имате напълно ново и много по-функционално тяло.
18.00 лв.
Резервирай

Лечебна гимнастика

Лечебна гимнастика

Лечебна гимнастика В рамките на нашите класове по лечебна гимнастика аналитично и систематично подхождаме към лекуването, възстановяването и заздравяването на определени части от тялото. Практиките се организират на сесии от по няколко часа, фокусирани върху определен регион, а упражненията в тях се селектират специално, така че да носят най-голяма полза на нашия организъм. Опитайте оздравителния ефект на нашата лечебна гимнастика и силата, мобилността и функционалността, които произлизат от нея.
18.00 лв.
Резервирай

Консултация психолог

Хипнотерапия с Изис Сейким

Yoga District Мандала предлага хипнотерапия с Изис Сейким в центъра на София
18.00 лв.
Резервирай

Медитации

Планетарна медитация и хармонизиращи сесии с Прана

Планетарна медитация и хармонизиращи сесии с Прана От началото на човешката история ние използваме звуци, за да изразим емоции или да предизвикаме състояние на повишено внимание в слушателя. В последните десетки години учените изучават активно как точно звукът и вибрацията повлияват така дълбоко нашите физически и енергийни тела и умовете ни. Даже гласът ни съдържа специфични честоти, които дават информация за състоянието на нашето здраве. Нашата способност да слушаме също повлиява гласа ни. Когато способността ни да слушаме е компрометирана, нашата способност да използваме гласа си е нарушена. Целта на звука, който ще бъде използван, е да създаде спокойствие и мир в съзнанието ви, да успокои вътрешния диалог, за да бъдете просто този, когото сте - себе си. Пранаяма, известна още като "работа с дишането", е мощно средство, подпомагащо медитацията, и е средство за балансиране. "Прана" означана "жизнена сила", а "аяма" - "регулиране на експанзия". Дихателните практики помагат за повишаване на нашата жизненост и ни свързват с по-висши степени на съзнание. Пранаяма ни помага да си сътрудничим тясно с "царството на енергиите", способства за свободното протичане на енергията в тялото ни, увеличава релаксацията, намалява стреса и тревожността, регулира кръвното налягане и повишава енергията ни. Дихателните практики масажират вътрешните органи и помагат за преработване на емоциите, складирани в диафрагмата.
18.00 лв.
Резервирай

Служители

Р
Роби
Йога учител
А
Ангел
Йога учител
Д
Дания
Йога учител
Н
Ники
Йога учител
Д
Диляна
Йога учител
Г
Георги
Йога учител
Петър
Петър
Йога учител
Михаил
Михаил
Йога учител
В
Вера
Йога учител
Д
Десислава
Йога учител
Е
Екатерина
Йога учител
Д
Диана
Йога учител
П
Полина
Йога учител
Т
Тара
Йога учител
Серж
Серж
Йога учител
Т
Теодора
Йога учител
Прем Ситара
Прем Ситара
Йога учител